GOEDKOPE GROEPSACCOMMODATIE 10 PERSONEN Geheimen

Een groepsaccommodatie voor 10 personen wordt doorgaans geboekt een vriendenuitje, een familieweekend of ons actief verblijf met een sportclub. U dan ook kunt hiervoor eersteklas terecht in het pittoreske Friese dorpje Rijs. Tevens als uw gezelschap uit minder vervolgens 10 personen bestaat. In de comfortrijke vakantievilla gevonden u dan ook samen wat puur ontspannen en genieten is. Ook zijn er qua buitenactiviteiten gering verschillende plaatsen in Holland waar zo ontzettend heel wat te ondervinden valt. Door een combinatie betreffende een mooie verblijfs-accommodatie betreffende een speciaal veelzijdige omstreken ervaart u dan ook een geweldige tijd tezamen. U leest op deze plaats allemaal over deze luxueus groepsaccommodatie voor 10 personen.

Wegens elke groepssamenstelling - Groepsaccommodatie

Bestaan de groep uit ons divers gezelschap? Bestaan er bijvoorbeeld heel wat kinderen voor ofwel ligt de gemiddelde ouderdom boven de 50 jaar? Hetgeen uw groepssamenstelling ook kan zijn, in onze luxe vakantiehuizen vanwege 10 personen beleeft een ieder ons bijzonder opwindende tijd. Tevens voor sportieve gezelschappen is de vakantievilla uitstekend passend. Een specifieke voorkeuren over uw gezelschap vindt u zowel in de accommodatie zodra in een nabije omstreken. Vermijd dat ons deel van de groep zichzelf verveelt ofwel ergert en maak een weloverwogen selectie een verblijf in Rijs. Online kan zijn er heel wat informatie te ontdekken aan de verscheidene activiteiten maar vanzelfsprekend mogen wij u dan ook tevens een adviespakket op maat verstrekken.

Boek ons groter vakantiehuis

Stel uw gezelschap bestaan uit 8 personen. Vermoedelijk denkt u dan ook vervolgens een vakantiehuis wegens 8 personen te moeten boeken. Begrijpelijk vanzelfsprekend, maar ons 10 persoons groepsaccommodatie kan zijn dan net enigszins leuker en comfortabeler.

Allereerst bezit u zo wat meer vrijheid bij dit indelen aangaande een kamers. Bijvoorbeeld wanneer een 8 personen uit ook mannen als dames bestaan ofwel indien daar persoon bij kan zijn die heel wat snurkt.

Bovendien bezit onze voorzieningsrijke vakantiehuizen maar liefst 5 slaapkamers met elk een eigen douchecabine en wastafel. Het kan zijn immers zo leuk mits meerdere personen tegelijkertijd met sanitaire voorzieningen behandeling wensen produceren. Het bevordert verder een snelheid waarmee de dagactiviteit gestart kan worden of om ’s avonds te gaan stappen. Overigens geldt dit vanzelfsprekend vanwege elke groep, ofwel uw gezelschap meteen uit 8, 9 of 10 mensen bestaat.

Beleef maximaal comfort

De groepsaccommodatie voldoet met ieder denkbaar comfort. Trek daar overdag geweldig op uit en kom retour in een oase van rust. Kiest u dan ook voor de vakantievilla, dan kiest u dan ook voor maximaal gemak. Wij leveren u ons loungehoek met verscheidene relaxfauteuils, ons keuken daar waar niets aan ontbreekt en pure kwaliteitsbedden vanwege de nodige nachtrust. Indien u betreffende 8 personen de luxe vakantievilla boekt raakt u zeker betreffende speciaal veel gemak voorzien.

Unieke buitenbeleving

U dan ook vindt deze overweldigende luxueus niet louter in onze vakantievilla doch ook erbuiten. Op ons terras bestaan alang talloze fijne uren doorgebracht, tot diep in een nacht. Dit komt ook niet in de laatste regio door een comfortrijke tuinmeubel-set en het grote veld met 500 m2 dat bij een villa hoort. Tevens de natuuromgeving draagt bij juiste ultieme vakantiegevoel. De groepsaccommodatie kan zijn aan een bosrand gelegen. U dan ook hoort vogeltjes tsjilpen en snuift gelijktijdig ons heerlijke bosgeur op.


We beschikken over ons enorm leuk verblijf gehad in deze schitterende accommodatie, waar we speciaal gastvrij werden verwelkomd. Een gastheer is bijzonder flexibel, innemend en communiceert duidelijk over hetgeen daar mag. Dit kan zijn echt een moeite waard eerst een keer langs te gaan.

, Hemelum, Friesland De Morra kan zijn een superleuke groepsaccommodatie, gevestigd in ons antieke zuivelfabriek. Je vindt deze groepsaccommodatie in dit Friese Hemelum, in een prachtig gebied betreffende water tot met de voordeur. Uniek bestaan de opties op deze locatie. Betreffende ons weekendje weg betreffende het gezin, uitwaaien met ons vrienden- ofwel familiegroep of ons vakantieweek met de gehele school, club ofwel vereniging; voor elke groep is daar een passende accommodatie beschikbaar. Watersporters en natuurliefhebbers mogen hier hun hart afhalen. Wegens de deur liggen zeilboten wegens je klaar een geweldige tocht aan een Friese meren. Of maak jouw liever ons hete wandel- ofwel fietstocht door dit Navigeer naar deze vent glooiende landschap over Gaasterland? Op slechts 90 minuten aangaande een Randstad waan je je in ons wonderlijke aarde waar drinkwater en weidse milieu de hoofdrol ravotten. vervolgd           Goed en billijk Beschikbaarheid / offerte E-mail die locatie Bel deze locatie   0-150 personen   25 kamers   150 bedden   Hemelum, Friesland   Bestemd voor kleine en grote groepen   Overnachten betreffende uitzicht op het drinkwater   Zeilen op een Friese meren of lopen in het Rijsterbos   Volmaakt voor watersporters en natuurliefhebbers   Weekend vanaf €600,00 Descriptie Reviews Groepsaccommodatie tussen water en weidse natuur In het Friese Hemelum vind je ons superleuke groepsaccommodatie aan het mineraalwater, gevestigd in ons antieke zuivelfabriek.

Volkomen top!. De bedden zijn helaas ons weinig smal en kort vanwege volwassenen, maar ja het was doch wegens twee nachten. Zondag de GPS tocht gedaan door Tolbert. Is plusminus 8 km en super opwindend om te doen. Ook een lunch was voortreffelijke verzorgd. We hebben dus zeker ons super weekend gehad! Bedankt! Marjorie

Een familieweekend Duitsland kun je kiezen wegens de wagen of dit vliegtuig, afhankelijk betreffende je bestemming in nederland van Bratwurst, boerenkool en bier. Precies aan de grens in onder andere het Sauerland ofwel de Eifel kan zijn allicht juist te doen betreffende de wagen. Verlangen is jouw ons familieweekend organiseren in een buurt over een plaats bijvoorbeeld München, regel dan een betaalbaar vliegticket met een ofwel verschillende huurauto’s.

Maar tevens dit meedenken en een fijne afhandeling. Kortom, dit alles doet ons besluiten om echt retour te aankomen wegens retraite Flowtrainingen op deze geweldige locatie.

Op zoek naar ons geschikte accommodatie ofwel kampeerplaats vanwege familieweekend? Recreatiepark de Heidebloem beschikt over een fijne familiecamping betreffende kampeer en vaste posten.

Alle ruimtes staan exclusief tot je beschikking: een sfeervolle eetkamer; een van alle gemakken voorziene keuken; een ruime zitkamer met televisie; een verstilde leeskamer betreffende houtkachel én ons intieme tuinkamer. Enorm speciaal is de serre met subtropische planten en oude kerkklokken.

Eén ding hebben al die accommodaties akelig: ze verlenen een formidabel uitzicht aan een Friese meren. Hieronder vind je een totaalbeeld van een beschikbare groepsaccommodaties: 

En wilt u alleen ook niet koken, vervolgens kunt u gebruik produceren aangaande onze culinaire bediening. We bieden u ons ruime afwisseling uit verschillende mogelijkheden over ons overheerlijke barbecue tot ons stamppot buffet.

Groepsaccommodatie Eelink Ons schitterende plaats in dit Nationaal Landschap Winterswijk Wilt u dan ook met uw groep overnachten in een mooie omgeving? Zoekt u rust en natuur? Houdt u dan ook met gemak en ambiance? Vervolgens bent u bij ons aan het passende adres. Dit Woold kan zijn ons over een meest bosrijke gebieden van Winterswijk. Te midden aangaande weilanden, zandpaden, beken en houtwallen, ligt vlak bij een grens betreffende Duitsland de sfeervolle groepsaccommodatie. Ons voortreffelijke uitvalsbasis teneinde te stappen of te fietsen. Wij heten u aangaande harte welkom! Het huis De groepsaccommodatie beschikt over 14 slaapkamers. 8 tweepersoonskamers beschikken over ons persoonlijk douche en wc. De keuken voor de groepen die kiezen wegens zelfvoorziening beschikt aan gespecialiseerde apparatuur, bijvoorbeeld ons 6 pits gasfornuis, een paar ovens en twee gespecialiseerde vaatwassers.

Een groepsaccommodatie de Horst kan zijn geweldig gelegen op een Veluwe nabij Beekbergen en daar mogen max. 25 personen verblijven. De vijf x 5 persoons chalets ogen rond een sfeervol ingerichte groepsruimte welke voorzien kan zijn betreffende ons volledige keuken betreffende oven waar u gezamenlijk gerechten kunt bereiden en grote eetafels om intiem te tafelen. Bezit u dan ook zin in barbecueën, ontbijt-, lauw- koudbuffet? Verder het onderhouden we met genoegen vanwege u dan ook. De gemakkelijk ingerichte chalets zijn passend vanwege 5 personen betreffende 3 slaapkamers betreffende douche en wc.

Op een begane vloer kan zijn ons slaapkamer met vier bedden, vier douches en vier toiletten, een woongedeelte en een open keuken. Op een bovenverdieping bevinden zichzelf 6 slaapkamers betreffende 6 slaapplaatsen; 3 stapelbedden. Huisdieren bestaan in de groepsaccommodatie Weerribben niet toegestaan.

Alles was ordelijk en nodigt uit teneinde jouw op je gemak te voelen. Een omstreken extra informatie is geweldig en een rust die teneinde dit woonhuis heerst doe je alles vergeten.

Speciaal voor de gasten beschikken over wij een inspiratie top 30 opgesteld. Verder op het park zijn voldoende activiteiten en faciliteiten wegens jong en oud. Boekt u dan ook bij ons ons groepsaccommodatie vervolgens kunnen wij tevens genoeg's regelen zoals een welkomstborrel ofwel avondprogramma. Wij doorpraten de mogelijkheden graag met u en vervaardigen een verkoopprijs op maat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *